dilluns, 27 de febrer del 2012

"Ayí" només va ser un cop més

          Aquesta lliga, sigui com sigui, l'ha de guanyar el Madrid. no hi ha res més, simplement és així. Per molt que el Barça segueixi millorant per tornar al seu nivell -i fins i tot el pugui superar- res, res, res de res, no podrà evitar que el Madrid guanyi. No direm perquè. Tothom ho sap. Tothom sap que és un equip grandíssim i que mereix molt respectes però no tots. Realment és necerssari que tothom defensi el seu joc? Un joc gairebé inexistent en molts partits. Un joc que ni de lluny s'apropa al Barça. Un joc liderat per un Cristiano Ronaldo desaparegut en els partits grans, un Pepe que enacara ara em pregunto què carai fa rondant per camps de futbol, un Sergio Ramos que es dedica a saludar donant cops de colze (i per cert, dóna les gràcies a l'afició "Por haber estado "ayí" durante todo el partido"), un Mourinho que no en té prou en veure com expulsen a Michu en una acció no mereixedora ni de targeta, sinó que encara ha de recriminar-ho tot al àrbitre... No hi ha res a fer. Tot i això, crec en la remuntada.

     Això sí, important. Si Guardiola parla dels àrbitres, digues que é un prepotent, si ho fa Mourihno digues que és sincer. Si Guardiola dóna una compteició per perduda digues que és un fals modest, si ho fa Mourinho digues que té seny. Si Cesc fa una entrada de groga digues que hauria d'anar a la presó, si ho fa Pepe, parla de Busquets i de Alves. Si un culé recorda les sis copes, diga-li que un no ha de viure del passat, que el que compta és el present. Quan el Barça guanyi digues que els ha ajudat l'àrbitre, que els rivals es deixen o que s'han dopat, que no passa res, ningú es queixa ni ens demanden ni res. Si el Barça guanya patint és un clar símptoma del "Final De Cicle", si és el Madrid qui guanya patint i per causalitat en l'últim minut, digues que és "El espíritu de Juanito". No fan riure aquests arguments? Tant com el joc d'ahir del Madrid i la farsa que es va viure, un cop més, "ayí", a Vallecas.

         A tot això, ahir el Barça va guanyar (1-2) després d'una gran primera part i després, tot i que va patir en uns minuts de descontrol, Messi va resoldre el partit amb un magnífic i genial gol de falta.

3 comentaris:

  1. A mi que em perdonin però ALGÚ HO HAVIA DE DIR!

    ResponElimina
  2. tens molta rao quan el madrd guanya es el millor, quan perd li ha robat,..... hi ha un altaveu masa gran a la capital del "reino corrupto"

    ResponElimina