divendres, 24 de febrer del 2012

Here's to the crazy ones FCB


El 24 de febrer de 1955 va néixer un geni, un geni que canviaria el món, Steve Jobs. El seu anunci "Think Different", emotiu com cap, em va emocionar des del primer moment. 
Un altre geni, Pep Guardiola, ha aconseguit igualment, commoure a molta gent. A la seva manera, ha fet feliç a milers i milers de seguidors tant culés com del futbol en general.
Combinant el text de Steve Jobs i les millors imatges de l'era Pep, he intentat sintetitzar que el Barça és un equip que "veu les coses de manera diferent".
Espero que us agradi.



Traducció al català:
Això és pels bojos. Els que els costa fer-se un lloc. Els rebels. Els que reben i s'hi tornen. Les clavetes rodones en forats quadrats. Els que veuen les coses de manera diferent. No segueixen les regles i no tenen respecte per l'status quo. Els pots citar, estar en contra seva. Glorificar o criticar-los. però l'únic que no pots fer, és ignorar-los. Perquè canvien coses. Fan avançar la raça humana. Mentre alguns els poden veure com els bojos, nosaltres veiem genis. Perquè la gent que està prou boja per creure que pot canviar el món, són els que el canvien.
Think different - Pensa diferent.


L'enllaç a Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=HQV6g8i-Atc&feature=youtu.be

2 comentaris:

  1. no es el primer cop k el veig, tampoc crec k sigui l'ultim. Pero com sempre se man posat els pels de punta. Estas fen un gran treball am el blog.
    PD: moltes felicitats Steve Jobs

    ResponElimina
  2. Es maquisim cada vegada que el veig m'agrada mes ets un crack

    ResponElimina