diumenge, 8 de gener del 2012

El nou repte de Messi

L'argentí arriba aquest nit a un partit especial per a ell. El guanyador de les dues últimes edicions de la Pilota d'Or està esperant poder marcar, per fi, un gol a Cornellà-El Prat. I és que des que l'Espanyol s'ha instal·lat al seu nou estadi, Messi no li ha marcat mai. Ni fa dos anys ni l'any passat,en l'1 a 5. 
Aquest vespre pot marcar per primera vegada a l'estadi de Cornellà-El Prat, sent el seu divuitè gol en lliga. De fet, Messi ha marcat tants gols com tot el conjunt de Pochettino i avui podria superar-ho.


En una entrevista a Don Balón, Messi deia que "Crecí en la Masía, me he hecho hombre vestido de azulgrana y ni me veo con la camiseta del Madrid ni con ninguna otra"1  i que volia quedar-se a Barcelona "hasta que se cansen de mí"2 perquè assegurava que "Soy feliz y creo que la gente está contenta conmigo. ¿Por qué cambiar?"3 Messi, estem tots amb tu. Ets el millor de la història. Demà t'ho recordaran, a tu i als que han oblidat, o simplement no volen veure-ho.

1[Vaig créixer a la masia, m'he convertit en home de blaugrana i ni em veig amb la samarreta del Madrid ni amb cap altra]
2[Fins que es cansin de mi]
3[Sóc feliç i crec que la gent està contenta amb mi. Per què canviar?]